Varmeanlegg:

Bedriften har lang erfaring innenfor vannbårene varmeanlegg, og kan bistå med gratis tilbudsbefaringer og veiledning i fbm modernisering av ditt varmeanlegg.

Forbud mot oljefyring fra 2020

Et bredt politisk samarbeid resulterte i ”Klimaforliket” i 2012, hvor man tar steget helt ut og innfører oljefri boligoppvarming. Fra 2020 vil dermed oljefyring forbys i Norge. Dette betyr at 100 000 oljefyrer må fjernes eller bygges om.

Les mer om dette på: http://www.ctc.no/kunnskapssenter

TILSKUDD FOR VARMEPUMPE

Du har rett til å få tilbake penger for installasjon av varmepumpe

En væske-vann varmepumpe henter varme fra sjøvann, jord eller fjell og distribuerer den i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Hvis boligen din i dag har oljefyring, kan du i tillegg få tilbake penger til å fjerne oljekjel og tank.

Du kan få tilbake 25% av dokumentert totalkostnad. Dette er inkludert merverdiavgift. Du har rett til å få tilbake maksimalt 20.000 kr for en væske-vann varmepumpe. Har varmepumpa energimåler for strøm- og varme, økes maksimalt beløp til 30.000 kr. I tillegg til dette kan du ved fjerning av oljekjel og tank, i kombinasjon med investering i varmepumpa, øke maksimalt beløp med ytterligere 10.000 kr.

Les mer om dette på: www.enova.no

VARMEPUMPER OG VANNBÅRENE ANLEGG

Vi kan nå tilby en rekke produkter og løsninger fra ulike leverandører som bidrar til bedre energiutnyttelse og betydelige lavere fyringsutgifter i fremtiden.
Dette gjelder alt fra kompliserte, komplette løsninger knyttet til eksempelvis vannbåren varme og installasjon av varmepumper til enkeltstående produkter som bidrar til energibesparelser og god langtidsøkonomi.
La vår eksperter hjelpe deg med beregningene på hvor mye du kan spare i fremtiden.

Vannbåren gulvvarme er det mest komfortable og energifleksible systemet på markedet i dag. Ved å installere vannbåren gulvvarme er anlegget veldig fleksibelt i fht hvilken type varmekilde man ønsker å benytte, for eksempel strøm, varmepumpe, solvarme og bioolje er noen eksempler på hva man kan benytte. Komforten ved at man vil føle temperaturen på føttene (kroppens temperaturføler) skal heller ikke undervurderes. Vannbåren gulvvarme gir også et veldig godt inneklima kontra elektrisk oppvarming.

Det er mange installasjonsalternativer for vannbåren gulvvarme! Les mer om dette her: https://www.uponor.no/vvs/system/gulvvarme/installasjon.aspx

Radiatorer er den eldste og den fremdeles mest utbredte løsningen i norske hjem og næringsbygg med vannbåren varme per i dag. Radiatorer av stålplater og de klassiske støpejernsradiatorene er mest utbredt i eldre boliger, mens radiatorer i moderne design brukes i nye hus og ved oppussing/ rehabilitering. Du kan i dag velge mellom et stort utvalg i ulik design som passer inn i et moderne interiør. Tore Orvei AS kan levere og montere alle typer radiatorer, samt utføre reparasjoner og service på eksisterende radiatorer, som for eksempel bytte radiatorkraner, termostatventiler og lufteskruer.

Les mer om vannbåren varme på: http://www.naaf.no/ru/subsites/drift-og-helse/tekniskelosninger/oppvarming/vannbaren-varme

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på reparasjon eller installasjon av ditt vannbårene varmeanlegg.