Servicearbeid:

Velger du oss på rørleggerservice er du sikret at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.. Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.

Vi gjør alt fra å reparere klosetter og skifte blandebatterier, til reparasjon av rørbrudd. Hos oss finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg. Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner. Derfor kan du til enhver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til serviceoppdrag eller rehabilitering av våtrom i løpet av den senere tiden. Vi lever av gode referanser og det er kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Installasjoner
Vi utfører ny installasjoner eller utskiftninger av alle godkjente VVS produkter. Selv om du har kjøpt produktet selv kan det være lurt og overlate installasjonen til en godkjent rørlegger.

Vi leverer også det meste av kraner og utstyr som finnes på det norske markedet til konkurransedyktige priser.

Vannlekkasje
Vi reparerer og tetter alle typer vannlekkasjer. Har du lekkasje på et rør kan vi bytte ut den delen av røret som er defekt og spare deg for større kostnader. Vi tar alltid en vurdering på stedet sammen med deg. Ved vannlekkasje på kraner, toalett og varmtvannsberedere vil det stort sett lønne seg å kjøpe et nytt produkt i stedet for å reparere et gammelt.

Vannskader er dyrt og følgeskadene dyrere. Kontakt oss med en gang du oppdager en lekkasje for å begrense skadene. Vannet finner de utroligste veier og er ikke alltid lett å se for et utrent øye.

Reparasjoner
Noen ganger kan det lønne seg å reparere en ødelagt kran, toalett eller annet utstyr, i stedet for å installere nytt. Ved feil og lekkasjer på kan du ta et bilde av problemet og sende det til oss. Det vil gjøre det enklere for oss å fastslå problemet for så å komme med en løsning. Det vil også bli lettere for oss å fastslå en riktig pris for arbeidene.

Vi utfører planlagte reparasjoner eller løser uventede problemer som trenger rask utbedring for å hindre vannskader og andre ulemper.

Tette rør
Dersom du har et tett toalett, kjøkkenavløp, sluk eller lignende kan det være lurt å tilkalle en rørlegger før problemet blir verre.

Vi bruker flere forskjellige metoder for å åpne et tett avløp. Metodene består blant annet i bruk av spesialutviklede kjemikalier som effektivt angriper proppen uten å skade røret og egne stakeverktøy for mekanisk åpning av det tette avløpet.

Egne butikkinnkjøpte midler anbefales ikke, da vi ofte opplever at problemet forverres, enten ved feil bruk av produktene eller ved at feil type produkt benyttes.

Pusse opp bad og kjøkken
Vi kan hjelpe deg med rørarbeidet! Mange velger å gjøre oppussing av bad og kjøkken på egenhånd eller ved hjelp av en snekker som ikke har egne samarbeidspartnere på rør. Man trenger som regel hjelp til frakobling av rørene før arbeidene starter og tilkobling av det ny innkjøpte utstyret når alt er ferdig. Vi kan gi faste priser på alt fra blokkering og tilkobling av rør og kraner til komplette røranlegg. Ta kontakt for et godt tilbud og flere gode råd. Det lønner seg å engasjere rørleggeren så tidlig som mulig i prosessen.

Service og vedlikehold

Vi utfører vanlig vedlikehold av rørsystemer for vann og avløp, sluk, armatur, kraner og utstyr, vedlikehold av fyringsanlegg, beredere, staking og høytrykkspyling av rør, samt kontroll av drenskummer o.l. Serviceavtaler kan inngås på privatboliger med vannbårene varmeanlegg, borettslag, bedrifter, og gårdeiere.

 

Vårt motto

Vi kommer til avtalt tid og leverer et håndverksarbeid i de beste tradisjoner!