Historikk:

Bedriften ble etablert av Tore Orvei i 1986 og har i dag 18 ansatte. Tore Orvei hadde før han startet egen bedrift i 1986 jobbet som prosjektleder og formann i tre forskjellige rørleggerbedrifter siden tidlig på 70 tallet og hadde allerede i 1986 en lang og bred erfaring i fra faget. Tore Orvei gikk av med pensjon i april 2014.

Bedriften begynte sin drift fra små kontorlokaler i Fagerheimsgaten 18 på Dælenga i Oslo, men måtte allerede i 1987 flytte til større lokaler på Grorud. I 2010 hadde bedriften på nytt behov for større lokaler, og flyttet til Ryensvingen 15 hvor de holder til den dag i dag.

Tor Egil Orvei er i dag daglig leder og hovedaksjonær i bedriften. Tor Egil Orvei har nesten 30 års erfaring i faget. Tor Egil Orvei er utdannet VVS tekniker fra Sofienberg Tekniske Fagskole, og har hatt godkjenning som rørleggermester siden 1996. I tilegg til Tor Egil Orvei har bedriften tre rørleggermestere som hovedsakelig jobber som baser og formenn i selskapet.

Bedriften har i alle år vært lærebedrift, dvs. at bedriften til en hver tid har og har hatt lærlinger under opplæring. Våre rørleggere har kurs i våtromsarbeider og våre samarbeidspartnere innen de bygningsmessige arbeidene innehar den samme kompetansen. Vi følger våtromsnormen ved rehabilitering av eksisterende bad og vaskerom. Bedriften er BVN godkjent våtromsentreprenør hos Fagrådet for våtrom.

Bedriftens rørleggere har svennebrev og allsidig tilleggskompetanse. Bedriften bruker NRL’s kvalitets- og administrasjonssystem. Bedriften gir uforbindtlige pristilbud på rørleggerarbeider og totalrehabilitering av våtrom.

Bedriften har i alle år hovedsakelig jobbet i rehabiliteringsmarkedet, men har også vært involvert i både større og mindre nybygg.

Bedriften har siden midten av 90 tallet gjennomført totalrehabiliteringer av våtrom som totalentreprenør for større og mindre boligselskaper. Dette har vært et viktig satsningsområde for bedriften den dag i dag.

Rehabilitering av våtrom for private boligeiere er også noe som bare har økt de siste årene, og vi velger å tro at den store pågangen er på grunn av de gode referansene vi har opparbeidet oss i årenes løp.

Bedriften har i alle år siden etableringen i 1986 jobbet med tekniske anlegg. Varmepumpeanlegg til større boligselskaper og næringsbygg, men hovedtyngden av varmepumpeanleggene er levert til private boligeiere. Tekniske kjøleanlegg og varmeanlegg har i alle år vært et satsningsområde.

Ved å benytte Tore Orvei AS som din samarbeidspartner på rørleggerarbeid kan vi love deg bred kompetanse, lang erfaring, dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.